„Light it up like dynamite”: BTS przybywają na Królewską Imprezę!

21.09.2020
Przez: Twórcy Fortnite

Zespół BTS jest gotowy, by rozgrzać scenę dla wszystkich imprezowiczów. Wpadnijcie na Królewską Imprezę w sobotę, 26 września, o godz. 2:00 CEST (sobotę, 26 września, o godz. 9:00 KST), by zobaczyć światową premierę wideoklipu z choreografią do bombowego singla „Dynamite”!    


Bawcie się w stylu BTS

Tańczcie do muzyki z dwiema nowymi emotkami opracowanymi przez BTS. Używajcie ich również poza wydarzeniem, by wprowadzić klimat BTS wszędzie. Nowe tańce będą dostępne w sklepie od 24 września, godz. 2:00 CEST (24 września, godz. 9:00 KST).

Taniec w stylu BTS to nic trudnego. Mając już te emotki, przejdźcie do zakładki szafki w grze, by sprawdzić, czy na pewno są wyposażone. Wyposażcie je i używajcie na Królewskiej Imprezie lub wszędzie indziej!


BTS bez przerwy

Jeśli nie dacie rady dotrzeć na premierę lub zwyczajnie będziecie mieć ochotę na więcej BTS, zobaczcie powtórkę w sobotę, 26 września, o godz. 14:00 CEST (21:00 KST) – znowu na Scenie Głównej!


Jak wziąć udział w Imprezie?

To wasze pierwsze wydarzenie na Królewskiej Imprezie? Jeśli potrzebujecie pomocy, zajrzyjcie do naszego poradnika, z którego dowiecie się, jak dostać się na Scenę Główną Królewskiej Imprezy. Zalecamy pojawienie się na miejscu przed czasem.

A to jeszcze nie koniec: po premierze lub powtórce zostańcie dłużej przed Sceną Główną, by wysłuchać tropikalnego remiksu „Dynamite” zespołu BTS!


Odtwórzcie „Dynamite”

Nie musicie czekać do weekendu, by wziąć udział w imprezie. Już od wtorku, 22 września, godz. 16:00 czasu polskiego (23:00 KST) możecie wskoczyć do trybu kreatywnego, by zobaczyć świat z oryginalnego teledysku do „Dynamite”, który odtworzyli fani Fortnite: YU7A, TreyJTH i SundayCW! Biegajcie po mapie, jakbyście byli w wideoklipie, wykonujcie wyzwania i grajcie w minigry. Jak się tam dostać, dowiecie się ze specjalnej strony trybu kreatywnego w Fortnite.

14PR BTS CreativeIsland 1920x1080

Twórcy treści, dzieje się!

Jeśli streamujesz wydarzenie na żywo, koniecznie sprawdź politykę swojej platformy, aby dowiedzieć się jak uniknąć naruszania praw autorskich.

Uwaga twórcy YouTube: Wszystkie nagrania z #DynaNite w Fortnite NIE podlegają roszczeniom z powodu naruszenia praw autorskich przez siedem dni po wydarzeniu. Po tym okresie wszystkie klipy mogą podlegać tym roszczeniom.

UWAGA: Przez około godzinę, zanim wideoklip Dynamite zagrany premierowo na Królewskiej Imprezie zostanie oficjalnie opublikowany na kanale YouTube BTS, będzie on dostępny wyłącznie w Fortnite. Wesołego tworzenia!