Dlaczego wyświetlana nazwa mojego konta Epic Games została zresetowana?

W Epic Games zależy nam na stworzeniu zdrowej i przyjemnej dla wszystkich społeczności. Oczekujemy od naszych graczy, że będą postępować zgodnie z wytycznymi dotyczącymi społeczności. Jeśli wyświetlana nazwa Twojego konta Epic Games została automatycznie zresetowana, naruszała ona jedną z powyższych wytycznych. Otrzymasz wiadomość e-mail podobną do poniższej:

Uwaga: wielokrotne naruszanie naszych wytycznych dotyczących społeczności może skutkować podjęciem dalszych działań wobec Twojego konta Epic Games.

Resetowanie wyświetlanej nazwy nie wpływa na postępy w grze ani zakupy na koncie. Jest kilka ważnych kwestii, które należy mieć na uwadze:

  • Do konta przypisano losową wyświetlaną nazwę, możesz kontynuować grę normalnie – oprócz resetowania wyświetlanej nazwy Epic Games nie zaszły żadne inne zmiany.
  • Nie próbuj zmieniać wyświetlanej nazwy na poprzednią – nie będzie to możliwe, ponieważ została ona już oznaczona jako obraźliwa.
  • Możesz zmienić nową losowo przypisaną wyświetlaną nazwę. Przed dokonaniem zmiany zapoznaj się z zasadami tworzenia wyświetlanej nazwy.

    Uwaga: wyświetlaną nazwę można zmieniać raz na dwa tygodnie. Jeśli użytkownik zmienił ostatnio swoją wyświetlaną nazwę, musi poczekać z jej aktualizacją, aż upłyną wymagane 2 tygodnie.

Jeśli Twoje konto jest kontem limitowanym, odnieś się do sekcji „Dlaczego moja wyświetlana nazwa została zmieniona?” w artykule Konta limitowane Epic Games.



Czy ten artykuł rozwiązał Twój problem?

Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz?

    SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI