Grubunun gizlilik ayarını Fortnite uygulamandaki Grup Merkezi ayarlarından kontrol edebilirsin.

Grubuna arkadaşlarının ve onların arkadaşlarının katılmasına izin verebilir veya grubunu kilitleyerek sadece davet ettiğin kişilerin katılmasını sağlayabilirsin. 

Grubunu kilitlemek için Grup Merkezi'nin ana ekranında bulunan kilit simgesine dokun. Eğer grup kilidini kaldırmak istiyorsan aynı simgeye dokunman yeterli.

Ayrıca tek başına olduğun durumlarda Grup Merkezi'ni otomatik olarak kilitlenecek şekilde ayarlayabilirsin; tek yapman gereken ekranın sol üst köşesindeki Seçenekler menüsünü açmak.

Bu menüden Gizli Mod'u açıp kapatabilirsin.