Nadchodzi weekend testowych rozgrywek!Graj w wersję alfa The Cycle przez cały weekend. Od piątku 17 maja od 17:00 CEST (11:00 EDT) do poniedziałku 20 maja do 9:00 CEST (3:00 EDT). Zarejestruj się i dołącz do świetnej zabawy PvEvP!

The Cycle

The Cycle to pierwszoosobowa gra, w której razem z innymi graczami należy rozwiązywać zadania. Przenieś się tam, gdzie ledwo sięgają wpływy ludzkiej cywilizacji – na równie piękną, co niebezpieczną planetę Fortuna III, która skrywa niezliczone bogactwa.

Przeżyj niezapomnianą przygodę i sięgnij po wszystko, co może zaoferować Ci ten świat. Wystaw na próbę swoje umiejętności i determinację. Zdecyduj, czy lepiej dostosować się do okoliczności, czy je przezwyciężyć. Dołącz do innych graczy, walcz z nimi lub ich unikaj.

Zrób wszystko, co konieczne, by odnieść zwycięstwo. Ale pamiętaj: musisz zdążyć, nim planeta pokona Ciebie.

Twórca: YAGER
Minimalne wymaganiaPolecane
System operacyjnyWindows 7/8/10 (64-bitowy)System operacyjnyWindows 7/8/10 (64-bitowy)
ProcesorIntel Core i5 2,6 GHzProcesorIntel Core i7 2,8 GHz
Karta graficznanVidia GTX 760/Intel Iris 640Karta graficznanVidia GTX 1060/AMD RX 580
Pamięć RAM4 GBPamięć RAM8 GB
DirectXWersja 11DirectXWersja 11
Wersje językowe
  • angielski
  • niemiecki
  • rosyjski
  • francuski
  • hiszpański
Oceny