Announcement

Collapse
No announcement yet.

UT3.exe has stopped working on Windows 8.1 - Please Help...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    UT3.exe has stopped working on Windows 8.1 - Please Help...

    I've been having some major issues running UT3 (as well as UT2004). Very discouraging. I keep getting UT3.exe has stopped working when I try to launch UT3 (even though I've installed the latest Patch 5 v2.1), still nothing.

    I started a post here:

    https://forums.epicgames.com/threads...-1-Please-Help

    and although I've had quite a few people who were happy to contribute some possible solutions… so far nothing… If there's anyone out there that can help (after reading all of what's been posted there) and you can contribute anything that could help me play UT3 that would be great. Thank you…

    #2
    Did you install the GameSpy patched .exe ?
    http://epicgames.com/community/2014/...espy-shutdown/

    Other than this i have no idea's though
    Pro 2 Play Community Website @ https://www.pro2play.com/
    UT4 Server/Hub Guide @ https://www.pro2play.com/games/ut4/guide.php
    UT3 Server Guide @ https://www.pro2play.com/games/ut3/serverguide.php
    Need help? Join Discord Chat @ https://discord.gg/ETv384q

    Comment


      #3
      Originally posted by zunnie View Post
      Did you install the GameSpy patched .exe ?
      http://epicgames.com/community/2014/...espy-shutdown/

      Other than this i have no idea's though
      Thanks Zunnie, but it still didn't work. This isn't a server connection issue, it's a file not wanting to work issue. Appreciate the help. So anyone else want to help? Thanks...

      Comment


        #4
        Did you activate the UT3 Key with Steam?

        Comment

        Working...
        X