Announcement

Collapse
No announcement yet.

Unreal editor update

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Unreal editor update

    After update, is any one else having trouble with older projects they have been working on? I started a map, then made a .pak so I could test it. Every thing was fine, now after update its all messed up. jump pads settings don't export right, and textures don't carry over as will. Any texture I made after update works fine, and map seems to be twice as big as before. But none of this is happening when I play it from editor, only after I make the .pak file.

    #2
    Originally posted by Dr_Dv8 View Post
    After update, is any one else having trouble with older projects they have been working on? I started a map, then made a .pak so I could test it. Every thing was fine, now after update its all messed up. jump pads settings don't export right, and textures don't carry over as will. Any texture I made after update works fine, and map seems to be twice as big as before. But none of this is happening when I play it from editor, only after I make the .pak file.
    Hi @Dr_Dv8!

    In mid of updating, tested 4 different maps until now.

    --> Can confirm the material error.

    Some standard UT-Editor Materials like

    RestrictedAssets/Environments/Materials/Fresnel

    and

    RestrictedAssets/Environments/Liandri/Materials/M_Glass

    didn't show up in-game (but are visible in the Editor).

    --> No issue with file-sizes on my end yet.

    --> Can tell you about/will test the jump-pad settings tomorrow.
    Last edited by barsam2a; 02-23-2017, 11:39 PM.
    WIP - Maps (UT - Build 0.1.12.1): https://goo.gl/v8ze8Y
    Channel: https://www.youtube.com/user/barsam2a

    Comment


      #3
      I got most of it worked out, I had to re-import my textures and replace them. IDK why but it all works now. Any idea on how to add music to the map? I've tried two ways with no luck, I'm redoing an old ut99 map with the music it had.

      Comment


        #4
        Originally posted by Dr_Dv8 View Post
        I got most of it worked out, I had to re-import my textures and replace them. IDK why but it all works now. Any idea on how to add music to the map? I've tried two ways with no luck, I'm redoing an old ut99 map with the music it had.
        Glad your materials show up again.
        About music, I've replied to you here.
        WIP - Maps (UT - Build 0.1.12.1): https://goo.gl/v8ze8Y
        Channel: https://www.youtube.com/user/barsam2a

        Comment

        Working...
        X