Announcement

Collapse
No announcement yet.

Unbale to pak map

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Unbale to pak map

    For some reason i'm unable to pak my map.
    the last lines in the log are these:
    Code:
    LogPackageContent: Publishing: UE4Editor-Cmd: [2015.03.09-21.26.06:181][  0]LogDerivedDataCache:Display: Starting with empty Boot cacheLogPackageContent: Publishing: UE4Editor-Cmd: [2015.03.09-21.26.06:181][  0]LogDerivedDataCache: FDerivedDataBackendGraph:  Pak pak cache file ../../../UnrealTournament/DerivedDataCache/DDC.ddp not found, will not use a pak cache.
    LogPackageContent: Publishing: UE4Editor-Cmd: [2015.03.09-21.26.06:181][  0]LogDerivedDataCache: Unable to find inner node Pak for hierarchical cache Hierarchy.
    LogPackageContent: Publishing: UE4Editor-Cmd: [2015.03.09-21.26.06:181][  0]LogDerivedDataCache: FDerivedDataBackendGraph:  EnginePak pak cache file ../../../Engine/DerivedDataCache/DDC.ddp not found, will not use a pak cache.
    LogPackageContent: Publishing: UE4Editor-Cmd: [2015.03.09-21.26.06:181][  0]LogDerivedDataCache: Unable to find inner node EnginePak for hierarchical cache Hierarchy.
    LogPackageContent: Publishing: UE4Editor-Cmd: [2015.03.09-21.26.06:192][  0]LogDerivedDataCache: Using Local data cache path ../../../Engine/DerivedDataCache: Writable
    LogPackageContent: Publishing: UE4Editor-Cmd: [2015.03.09-21.26.06:192][  0]LogDerivedDataCache: Shared data cache path not found in *engine.ini, will not use an Shared cache.
    LogPackageContent: Publishing: UE4Editor-Cmd: [2015.03.09-21.26.06:192][  0]LogDerivedDataCache: Unable to find inner node Shared for hierarchical cache Hierarchy.
    Anyone got a clue ?

    #2
    Raxxy came up with the solution on irc yesterday night. Open a new level. Put a weapon and a box in it. Build. Save in the proper location. https://learn.unrealtournament.com/t...nd-share#Level
    Package. When it has finished, repeat the same process for your map.

    Can't read the log properly here, but I figure it's the same problem.
    Last edited by ChA1NsAw; 03-10-2015, 08:35 AM.

    Comment


      #3
      Same problem... the solution doesnt work for me ..

      Comment


        #4
        I've been facing the same problem. I just loaded the editor, packaged the example map, then loaded and packaged my map and it worked fine.

        Comment

        Working...
        X