Announcement

Collapse
No announcement yet.

HELP - Audio Hiding In Map Somewhere And I Can't Find It.

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • HELP - Audio Hiding In Map Somewhere And I Can't Find It.

    RESOLVED:

    After restarting the editor the sounds stopped.


    There is a Fan_Large01 sound in my map somewhere, it's very loud, but I can't find the actor, not even in the search box. I have no idea where it's hiding. Could it have attached to a brush or mesh asset? I never even added it to my map in the first place (not intentionally) , I just listened to to it from the content browser. I've done a couple of builds and it's still there. I removed all sounds and sound cues from my map and I can still hear it, it's an invisible sound lol
    Last edited by effects69; 05-11-2015, 10:13 PM.

  • replied
    Problem solved. After restarting the editor twice the sounds went away. Must be some strange bug.

    Leave a comment:


  • replied
    That's strange, even when I go back 4 builds the sounds are till there.

    Leave a comment:


  • replied
    Do u mean make sure it's ticked under window?

    Originally posted by MoxNix View Post
    Probably not it, but just in case, check show>layers and make sure it isn't in a hidden layer.

    Leave a comment:


  • replied
    Where is show layers?

    Originally posted by MoxNix View Post
    Probably not it, but just in case, check show>layers and make sure it isn't in a hidden layer.

    Leave a comment:


  • replied
    Probably not it, but just in case, check show>layers and make sure it isn't in a hidden layer.

    Leave a comment:

Working...
X