Announcement

Collapse
No announcement yet.

[Bug - Build 2267662] UT Rave Party edt.

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    [Bug - Build 2267662] UT Rave Party edt.

    Hey guys,

    i just tested the current linux pre alpha and stumbled upon the following bug.

    Video showing the bug
    My settings and logs

    Please let me know, if you need more info and please dont mind my bad engrish.

    #2
    Hilarious bug :-)
    IGN: FLeX

    Comment


      #3
      I almost died of laughter at the textures there This is actually a bug that has been reported before, but personally I haven't encountered it...
      Unreal Tournament 4 eXpanded MultiPlayer (UT4XMP) efforts
      My website, listing all my Unreal series mods and mutators

      Comment


        #4
        And now I have. I just updated to the latest build, and I'm having the exact same issue. That makes everything unplayable... However, it seems to be an NVIDIA driver issue. Driver 340 seems to be the cause of it (earlier drivers didn't have this issue). If someone else could confirm this, it would be nice.
        Unreal Tournament 4 eXpanded MultiPlayer (UT4XMP) efforts
        My website, listing all my Unreal series mods and mutators

        Comment


          #5
          Is this happening locally or on the servers? I have this same issue when I open maps locally but it mostly goes away when I jump on a server.
          HABOUJI! Ouboudah! Batai d'va!
          BeyondUnreal - Liandri Archives [An extensive repository of Unreal lore.] - Join us on IRC [irc.utchat.com - #beyondunreal]

          Comment


            #6
            Both. Servers have the same issue.
            Doing `ShowFlag.SkyLighting 0` works around it, though. Thanks to NikoUY on the other thread.

            What version of the drivers are you on, Brizz?
            Last edited by GreatEmerald; 08-23-2014, 03:53 PM.
            Unreal Tournament 4 eXpanded MultiPlayer (UT4XMP) efforts
            My website, listing all my Unreal series mods and mutators

            Comment


              #7
              Originally posted by Sir_Brizz View Post
              Is this happening locally or on the servers? I have this same issue when I open maps locally but it mostly goes away when I jump on a server.
              For me this occurs locally. I have no server so far.

              Comment


                #8
                Originally posted by GreatEmerald View Post
                Doing `ShowFlag.SkyLighting 0` works around it, though. Thanks to NikoUY on the other thread.
                He has my thx too... that worked!

                Comment

                Working...
                X