Announcement

Collapse
No announcement yet.

Connection to server fails consistently

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    [BUG] Connection to server fails consistently

    Hello,
    On Linux distro of UT4, cannot connect to servers at all. Tried yesterday on an old version and today on the latest build, still no connection. Forums work fine as does the ut4 download server (it was really slow yesterday).
    Is this at their network or is it a bug to be fixed??

    System Specs;
    Ubuntu 14.04
    4xi7 @ 3.50GHz
    16GB RAM
    480 GB Storage
    2 Monitors on mirror whilst playing

    #2
    Hello JellyGunner,

    When attempting to connect to a server are you trying to select and individual server or a Hub server? Are you trying to load into the game using QuickPlay?

    Comment


      #3
      Sorry, should have specified. I can't log in at all. It just says 'connection to servers failed'

      Comment


        #4
        Same here. I just downloaded the game today and I cannot sign-in inside the game with the same error message. I shutdown IPTables completely and had the same issue, so it is not ports issue being blocked by firewall.

        Comment


          #5
          I have the same problem. It says 'connection to servers failed' immediately when i try to log in. Latest version on linux mint 17.3.
          I added a screenshot from the error in wireshark as i try to connect.
          Attached Files

          Comment


            #6
            i got it working with another another binary
            /UT4/Engine/Binaries/Linux/UE4-Linux-Shipping UnrealTournament

            found it in this thread
            https://www.epicgames.com/unrealtour...-Cannot-log-in

            Comment


              #7
              Yes that worked thanks!

              Comment

              Working...
              X