Announcement

Collapse
No announcement yet.

SOLVED Hmm now i cant start the game either

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • replied
    Weird indeed!

    Leave a comment:


  • replied
    Thanks for your efforts Henrik,

    I managed to find the failing piece. Ok this is really weird now.

    I read about a solution that included deleting the "Saved" folder....so i backed up my old Saved folder and tried .... The game created a new Saved folder and it works! But...and here comes the weird part.
    I compared the new Saved folder vs the old one and naturally they differ quite a lot. After tons of trial and error i found the one single file that made the game unable to start.

    It was a .pak file located in : C:\Users\xyz\Documents\UnrealTournament\Saved\Paks\DownloadedPaks
    I downloaded it last night after having finished playing.

    It is just 1k in size (a map that is erroneus in some way) and removing this little file solves the problem.

    Hope this helps devs and players.

    Cheers,
    /Gurk
    Last edited by Gurkburken; 12-29-2015, 03:48 PM.

    Leave a comment:


  • replied
    Did this happen since a launcher update? If you sign out of launcher and select the globe from the sign-in window, is language set to "Default"?

    LogPaths:Warning: We appear to have no game localization data? Game can't run.
    LogInit:Warning: We appear to have no engine localization data?
    LogTextLocalizationManager: The requested culture ('sv_SE') has no localization data; falling back to 'en' for localization and internationalization data.

    Leave a comment:


  • replied
    Yay!

    This must be the logtext describing what the ... is wrong:

    Log file open, 12/29/15 19:05:40
    LogModuleManager:Warning: ModuleManager: Module 'PakFile' not found - its StaticallyLinkedModuleInitializers function is null.
    LogModuleManager:Warning: ModuleManager: Module 'SandboxFile' not found - its StaticallyLinkedModuleInitializers function is null.
    LogInit: Display: RandInit(50077815) SRandInit(50077815).
    LogTaskGraph: Started task graph with 3 named threads and 6 total threads.
    LogInit: Version: 4.8.0-2771652+++depot+UE4-UT-Releases
    LogInit: API Version: 2771652
    LogInit: Compiled (64-bit): Nov 18 2015 12:47:27
    LogInit: Compiled with Visual C++: 18.00.21005.01
    LogInit: Build Configuration: Shipping
    LogInit: Branch Name: ++depot+UE4-UT-Releases
    LogInit: Command line: "..\..\..\Engine\Binaries/Win64/CrashReportClient.exe" -AppName=UE4-UnrealTournament
    LogInit: Base directory: G:/installationer/UnrealTournamentDev/Engine/Binaries/Win64/
    LogInit: Rocket: 0
    LogLinker: Active class redirects did not initialize because /Script/Engine.Engine was not available in the engine ini.
    LogInit: Presizing for 0 objects not considered by GC, pre-allocating 0 bytes.
    LogInit: Object subsystem initialized
    LogInit: Computer: FREDRIK-PC
    LogInit: User: Fredrik
    LogInit: CPU Page size=4096, Cores=4
    LogInit: High frequency timer resolution =3.320332 MHz
    LogMemory: Memory total: Physical=15.9GB (16GB approx)
    LogMemory: Platform Memory Stats for Windows
    LogMemory: Process Physical Memory: 14.97 MB used, 14.97 MB peak
    LogMemory: Process Virtual Memory: 10.18 MB used, 10.18 MB peak
    LogMemory: Physical Memory: 2770.55 MB used, 16328.75 MB total
    LogMemory: Virtual Memory: 150.49 MB used, 134217728.00 MB total
    LogPaths:Warning: We appear to have no game localization data? Game can't run.
    LogInit:Warning: We appear to have no engine localization data?
    LogTextLocalizationManager: The requested culture ('sv_SE') has no localization data; falling back to 'en' for localization and internationalization data.
    CrashReportClientLog: CrashReportReceiverIP: http://crashreporter.epicgames.com:57005
    LogCrashDebugHelper: DepotName: //depot/UE4-UT-Releases
    LogCrashDebugHelper: BuiltFromCL: 2771652
    LogCrashDebugHelper: EngineVersion:
    LogCrashDebugHelper:Warning: Search patterns don't match
    LogCrashDebugHelper:Warning: PDB Cache disabled
    CrashReportClientLog:Warning: No error report found
    CrashReportClientLog: Initial state = Unknown UploadState value
    LogInit: Using libcurl 7.41.0
    LogInit: - built for x86_64-pc-win32
    LogInit: - supports SSL with WinSSL
    LogInit: - other features:
    LogInit: CURL_VERSION_SSL
    LogInit: CURL_VERSION_IPV6
    LogInit: CURL_VERSION_ASYNCHDNS
    LogInit: CURL_VERSION_LARGEFILE
    LogInit: CURL_VERSION_IDN
    LogInit: CurlRequestOptions (configurable via config and command line):
    LogInit: - bVerifyPeer = true - Libcurl will verify peer certificate
    LogInit: - bUseHttpProxy = false - Libcurl will NOT use HTTP proxy
    LogInit: - bDontReuseConnections = false - Libcurl will reuse connections
    LogInit: - CertBundlePath = nullptr - Libcurl will use whatever was configured at build time.
    CrashReportClientLog: Sending HTTP request (pinging server)
    CrashReportClientLog: OnProcessRequestComplete(), State=PingingServer bSucceeded=1
    CrashReportClientLog: State change from PingingServer to Ready
    LogWindows: FPlatformMisc::RequestExit(0)
    LogWindowsTextInputMethodSystemisplay: IME system now deactivated.
    LogExit: Preparing to exit.
    LogExit: Object subsystem successfully closed.
    LogExit: Exiting.
    Log file closed, 12/29/15 19:05:45

    Leave a comment:


  • replied
    Im just posting this stuff now hoping theres any one speaking log-ish out there.

    Next error seems to be:

    [2015.12.29-15.30.32:536][ 0]LogOnline:Warning: MCP: LoginPurchase request failed. Can't refresh purchase auth
    [2015.12.29-15.30.32:536][ 0]FAccountService::OnLoginPurchaseComplete - 0 FALSE Can't refresh purchase auth
    [2015.12.29-15.30.32:562][ 0]FCommunityPortalManagerImpl: Change State CPManagerState_UserLoggingIn->CPManagerState_LaunchWebSession
    [2015.12.29-15.30.32:563][ 0]Url Processing Complete: /sign-in -> /sign-in
    [2015.12.29-15.30.32:656][ 0]Portal: Constructing User Domain Layer
    [2015.12.29-15.30.32:684][ 0]Portal: Constructing App Presentation Layer
    [2015.12.29-15.30.32:690][ 0]FDynamicImageRepository: Loaded Color Swatch for EpicGamesLauncher/0.08241, 0.08241, 0.08241
    [2015.12.29-15.30.32:692][ 0]FDynamicImageRepository: Queuing cached load of https://d31wv1uuljiv5e.cloudfront.ne...23a4e0b91a.png
    [2015.12.29-15.30.32:692][ 0]FDynamicImageRepository: Loaded Color Swatch for EpicGamesLauncher/0.06191, 0.04299, 0.23883
    [2015.12.29-15.30.32:696][ 0]FDynamicImageRepository: Loaded Color Swatch for EpicGamesLauncher/0.0, 0.0, 0.0
    [2015.12.29-15.30.32:699][ 0]FDynamicImageRepository: Loaded Color Swatch for EpicGamesLauncher/0.56681, 0.56681, 0.56681
    [2015.12.29-15.30.32:705][ 0]FDynamicImageRepository: Loaded EMS for EpicGamesLauncher/viper_background2.png
    [2015.12.29-15.30.32:721][ 0]FDynamicImageRepository: Loaded Color Swatch for EpicGamesLauncher/0.04145, 0.0, 0.0
    [2015.12.29-15.30.32:730][ 0]LogStreaming:Warning: Failed to read file '../../Content/New UI/UE/library_win32_background_2560x1440.png' error.
    [2015.12.29-15.30.32:730][ 0]LogSlateD3D: Could not find file for Slate resource: ../../Content/New UI/UE/library_win32_background_2560x1440.png
    [2015.12.29-15.30.32:730][ 0]LogStreaming:Warning: Failed to read file '../../Content/New UI/UE/UnrealEngine_logo_192x192.png' error.
    [2015.12.29-15.30.32:730][ 0]LogSlateD3D: Could not find file for Slate resource: ../../Content/New UI/UE/UnrealEngine_logo_192x192.png
    [2015.12.29-15.30.32:741][ 0]FAppDiscoveryService: Unable to find offer for product (Unreal Engine)
    [2015.12.29-15.30.32:742][ 0]Portal: Constructing User UI Layer
    [2015.12.29-15.30.32:742][ 0]LogSlate:Warning: FSlateFontInfo was constructed with a null UFont. Slate will be forced to use the fallback font path which may be slower.
    [2015.12.29-15.30.32:743][ 0]FUnrealEnginePortalViewModelImple_UpdateLauncherViewModel: LauncherViewModel is valid
    [2015.12.29-15.30.32:743][ 0]FCommunityPortalOSSImpl::RequestLatestEntitlements runnning now

    Leave a comment:


  • replied
    Yep pc and launcher have been rebooted.

    The first line in the log file that seems to contain any error as far as i can understand is the fllowing:

    [2015.12.29-15.30.30:362][ 0]LogStandaloneRenderer: D3D11CreateDevice Result: 0
    [2015.12.29-15.30.30:478][ 0]LogStreaming:Warning: Failed to read file '../../../Engine/Plugins/Messaging/MessagingDebugger/Content/GroupBorder.png' error.
    [2015.12.29-15.30.30:478][ 0]LogSlateD3D: Could not find file for Slate resource: ../../../Engine/Plugins/Messaging/MessagingDebugger/Content/GroupBorder.png
    [2015.12.29-15.30.30:478][ 0]LogStreaming:Warning: Failed to read file '../../../Engine/Plugins/Messaging/MessagingDebugger/Content/GroupBorder.png' error.
    [2015.12.29-15.30.30:478][ 0]LogSlateD3D: Could not find file for Slate resource: ../../../Engine/Plugins/Messaging/MessagingDebugger/Content/GroupBorder.png
    [2015.12.29-15.30.30:478][ 0]LogStreaming:Warning: Failed to read file '../../../Engine/Plugins/Messaging/MessagingDebugger/Content/icon_tab_Breakpoints_16x.png' error.
    [2015.12.29-15.30.30:478][ 0]LogSlateD3D: Could not find file for Slate resource: ../../../Engine/Plugins/Messaging/MessagingDebugger/Content/icon_tab_Breakpoints_16x.png
    [2015.12.29-15.30.30:478][ 0]LogStreaming:Warning: Failed to read file '../../../Engine/Plugins/Messaging/MessagingDebugger/Content/icon_tab_EndpointDetails_16x.png' error.
    [2015.12.29-15.30.30:478][ 0]LogSlateD3D: Could not find file for Slate resource: ../../../Engine/Plugins/Messaging/MessagingDebugger/Content/icon_tab_EndpointDetails_16x.png

    ... and it continues like that for 100'ish lines.

    Leave a comment:


  • replied
    have you rebooted lately...

    Leave a comment:


  • started a topic [BUG] SOLVED Hmm now i cant start the game either

    SOLVED Hmm now i cant start the game either

    This is kind of weird. As of today I cannot start the game.
    I can start the launcher (and i have verified it) but when i press the "Launch"-button it takes about a second, and then i get an error message. ("An Unreal process has crashed")

    The only crash report data there is contains of MachineId and EpicAccountId. and then it says "No minidump found for this crash."

    Anyone have any idea?

    I've checked for lavasoft-issues but nothing there.

    I found a file called "EpicGamesLauncher.log". Guess there could be an answer hiding in there?
    Last edited by Gurkburken; 12-29-2015, 03:46 PM. Reason: Solved it
Working...
X