Ow please I'm not sure if this post is in the right forum, if not please any administrator change it of place...
(Unreal Tournament 1999, UnrealEd 2.0, Unreal Engine 1.0)

Sounds weird, huh? When I try to move the viewport (it uses the mouse) it dowsn't responds. Instead it just stays in place, omg... no matter it is 3D or 2D. The 2D Shape Editor doesn't as well moves. I know how to use it.Also some times there is a bug that when I make assault maps and save them in the UT\Maps directory the file disappears, but this is not the main issue I'm "'just' directed to"...
Well, and weird, I've put my UT game in an hidden folder (to hide it from dad - shame...) and when I go to the shortcut it, well... it doesn't works! After I press Esc once the intro starts.
General protection fault!

History: UObject::CacheDrivers <- UObject::GetDriverClasses <- AActor::execGetNextIntDesc <- UObject::ProcessEvent <- (UTConsoleTransient.UTConsole0, Function UWindow.WindowConsole.UWindow.PostRender) <- UGameEngine.Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <-UpdateWorld <- MainLoop
Oh, and when I've gone see the Cache directory it was EMPTY!!
While that, my logfile detailed the following::
Localization: No localization: 0CLICK.General.Product (int)Log: Opened viewport
Localization: No localization: 0CLICK.General.Product (int)
Log: Bound to SoftDrv.dll
Log: Setting 640x480x16
Log: DirectDraw: Triple buffer, 640x480, Stride=0
Log: DirectDraw: Rate=0
Log: Bound to Galaxy.dll
Init: Galaxy is using DirectSound
Init: Galaxy initialized
DevAudio: Galaxy SetViewport: WindowsViewport0
Init: Game engine initialized
Log: Startup time: 8.058102 seconds
Localization: No localization: 0CLICK.General.Run (int)
DevMusic: Load music: Music Uttitle.Uttitle
Log: URL: Adding default option Name=seriousnoob
Log: URL: Adding default option Class=Botpack.TMale2
Log: URL: Adding default option team=0
Log: URL: Adding default option skin=SoldierSkins.blkt
Log: URL: Adding default option Face=SoldierSkins.Malcom
Log: URL: Adding default option Voice=BotPack.VoiceMaleTwo
Log: Browse: Index.unr?entry?Name=seriousnoob?Class=Botpack.TMale2?team=0?skin=SoldierSkins.blkt?Face=SoldierSkins.Malcom?Voice=BotPack.VoiceMaleTwo
Log: Failed; returning to Entry
Init: Shut down moving brush tracker for Level CityIntro.MyLevel
Log: Spawning new actor for Viewport WindowsViewport0
ScriptLog: Team 0
ScriptLog: Login: seriousnoob
Log: Possessed PlayerPawn: TMale2 Entry.TMale1
DevAudio: Galaxy SetViewport: WindowsViewport0
ScriptLog: Creating root window: UMenu.UMenuRootWindow
Critical: UObject::CacheDrivers
Critical: UObject::GetDriverClasses
Critical: AActor::execGetNextIntDesc
Critical: UObject::ProcessEvent
Critical: (UTConsole Transient.UTConsole0, Function UWindow.WindowConsole.UWindow.PostRender)
Critical: UGameEngine:raw
Critical: UWindowsViewport::Repaint
Critical: UWindowsClient::Tick
Critical: ClientTick
Critical: UGameEngine::Tick
Critical: UpdateWorld
Critical: MainLoop
Exit: Executing UObject::StaticShutdownAfterError
Exit: Executing UWindowsClient::ShutdownAfterError
Exit: UGalaxyAudioSubsystem::ShutdownAfterError
Log: DirectDraw End Mode
Exit: Exiting.
Uninitialized: Name subsystem shut down
Uninitialized: Log file closed, 09/12/14 21:53:17

Please anyone who know the issue fix it! And that log is for when I run UT, and I can't find UEd logfile for some reason...
Specs:
Processor is AMD Sempron™ LE-1150 2.00GHz
1GB ram memory
Windows 7, class 3.0 in Windows efficiency classification
32-bit OS
Windows is not activated.
Desktop PC
Model is PAUTA Connect