Announcement

Collapse
No announcement yet.

help: movemonet doesnt work

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    help: movemonet doesnt work

    Hi.
    first of all, new game looks awesome reminds of UT99!
    second the game keeps "forgetting" how i input my walking and jumping keys... even after i reinstall it keeps having this problem...
    anyone?
    thanks ahead!

    #2
    more than likely your cloud profile has been corrupted. You will need to launch the game with the -clearprofile command.
    HABOUJI! Ouboudah! Batai d'va!
    BeyondUnreal - Liandri Archives [An extensive repository of Unreal lore.] - Join us on IRC [irc.utchat.com - #beyondunreal]

    Comment


      #3
      how do i do that? i typed it in the console while in the game but it did noting...

      Comment


        #4
        You have to run the game that way. You can edit RunUT.bat and add it if you aren't using the launcher. Otherwise you will need to open a command line and run something like C:\Games\UnrealTournamentDev\Engine\Binaries\Win64\UE4.exe UnrealTournament -clearprofile
        HABOUJI! Ouboudah! Batai d'va!
        BeyondUnreal - Liandri Archives [An extensive repository of Unreal lore.] - Join us on IRC [irc.utchat.com - #beyondunreal]

        Comment


          #5
          Sorry for being such a p pain but when i try to run it in the command line i cant find the correct way to type it since its in program files and because i put space it cant locate the file... how do i do it? so frustrating
          the launcher is installed at:
          C:\Program Files\Epic Games\UnrealTournamentDev\Engine\Binaries\Win64
          and i need to insert this in the command line:
          C:\Program Files\Epic Games\UnrealTournamentDev\Engine\Binaries\Win64\UE4.exe UnrealTournament -clearprofile
          right?
          Last edited by royeven; 12-03-2014, 04:26 PM.

          Comment


            #6
            okay, run it like this

            "C:\Program Files\Epic Games\UnrealTournamentDev\Engine\Binaries\Win64\UE4.exe" UnrealTournament -clearprofile

            Keep the quotes.
            HABOUJI! Ouboudah! Batai d'va!
            BeyondUnreal - Liandri Archives [An extensive repository of Unreal lore.] - Join us on IRC [irc.utchat.com - #beyondunreal]

            Comment


              #7
              when i give him this command it runs UT and still the same problem remains... any other ideas?:/

              Comment


                #8
                The specific problem is that it forgets your keybinds, right?
                HABOUJI! Ouboudah! Batai d'va!
                BeyondUnreal - Liandri Archives [An extensive repository of Unreal lore.] - Join us on IRC [irc.utchat.com - #beyondunreal]

                Comment


                  #9
                  yeah... because every time i log into a server it just forgets everything (when i go into the controls settings its shows that left right and jump are "blank")

                  Comment


                    #10
                    I am having the same issue, what command should I run on 8.1 32 bit?

                    Comment


                      #11
                      still hasn't figured it out... btw i have the same OS maybe its related?

                      Comment


                        #12
                        Are you signed in to the game with your forum account?
                        HABOUJI! Ouboudah! Batai d'va!
                        BeyondUnreal - Liandri Archives [An extensive repository of Unreal lore.] - Join us on IRC [irc.utchat.com - #beyondunreal]

                        Comment


                          #13
                          Yeah... :/ i so wanna play this game already!

                          Comment


                            #14
                            Originally posted by Sir_Brizz View Post
                            Are you signed in to the game with your forum account?
                            Hey Sir_Brizz. I think I have a similar binding problem.. Whatever I do I just cant bind the Translocator. I managed to run UT with clearprofile trough CMD as you said, but still.. whatever I do I just cant bind it. Even after many builds, the problem is still there and I'm not cool with that =)..



                            I can't bind it to any key, because when I close the control settings window, it resets every time on its own..

                            Comment


                              #15
                              at least you can play hehe

                              Comment

                              Working...
                              X