Announcement

Collapse
No announcement yet.

Black Screen After Starting UT

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Black Screen After Starting UT

    I just downloaded the launcher from Epic and installed UT. I launch the game and after the splash image for the game shows up the screen goes black. I can hear the music from the game and if I move my mouse around I can hear it go over buttons in what I suppose is the menu. I am running dual monitors and wondered if this is causing the issue. I have also noticed that if I alt+tab before the game fully boots up I can see the main menu on my main monitor - when I go to click on anything in the game it goes back to the black screen.

    Anyone run into this issue before/know what is causing this? It isn't crashing on me so I don't have a crash file to provide.

    #2
    I have the same problem but with a single monitor !
    last AMD's driver installed

    Comment


      #3
      Seeing the same on a triple screen setup, black screen, skipping music. NV Surround setup.

      Comment


        #4
        Originally posted by GoodStrafe View Post
        I just downloaded the launcher from Epic and installed UT. I launch the game and after the splash image for the game shows up the screen goes black. I can hear the music from the game and if I move my mouse around I can hear it go over buttons in what I suppose is the menu. I am running dual monitors and wondered if this is causing the issue. I have also noticed that if I alt+tab before the game fully boots up I can see the main menu on my main monitor - when I go to click on anything in the game it goes back to the black screen.

        Anyone run into this issue before/know what is causing this? It isn't crashing on me so I don't have a crash file to provide.
        Issue was caused by Teamviewer running for me. Had it happen in previous games before. Didn't expect the latest patch to trigger the issue again though.

        Comment


          #5
          Hmmm, I don't have Teamviewer running as far as I can tell...

          Comment


            #6
            Teamviewer it was ... thanks.

            Comment


              #7
              Same thing is happening to me and I do not have team viewer running on my pc. Help!

              Comment


                #8
                Same here...

                Comment

                Working...
                X