Announcement

Collapse
No announcement yet.

Epic Games Launcher refuses to connect :-(

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Epic Games Launcher refuses to connect :-(

    I hope this is the correct forum for this. Anyway, I'm experiencing a serious problem with the Epig Games launcher: when I first double-click the launder shortcut there's a delay after which is says "Error! No version information received!" Clicking on retry does nothing. If I click on OK I then get to the login screen. I type in my username and password after which it says "Error! Did not get a response! Are you connected to the internet?"

    Obviously I am connected to the internet. Everything else internet-related on my box works perfectly.

    Has anyone else seen this? Is there a fix?

    #2
    I have the same problem for weeks now, so I use the .bat file which is working (thx Chumbo <3 ). But I can't update the game anymore because of this...

    Comment


      #3
      I had this issue a month or two ago. I though Epic fixed this. I remember seeing a thread here with a work around and I used it and haven't had a problem since. Try right clicking the shortcut, select properties and then select shortcut tab. Now you need to edit the Target. I added -http=wininet. This is what mine looks like now "C:\Program Files\Epic Games\Launcher\Engine\Binaries\Win64\EpicGamesLauncher.exe" -http=wininet

      If you don't have the -http=wininet add it and you might be good to go. Make sure to leave a space between " - this is very important. I hope this help's you out.
      YouTube Channel

      Comment


        #4
        ah ! Thx Kronos, gonna try it this evening !

        Comment


          #5
          it works ! thx alot Kronos !

          Comment


            #6
            Your welcome. Glad I was able to help you out.
            YouTube Channel

            Comment


              #7
              Sorry for the late reply, this also fixed the issue for me, thanks very much!

              Comment


                #8
                still is not working for me, need fix soon pls, the game was running fine 30 mins ago

                Comment


                  #9
                  Do you have a router and if you do, have you tried to connect your computer directly to your modem? I had this problem and no matter what i did i couldnt make it work. I ended up installing DD-WRT on my router and my problems was gone.

                  Comment


                    #10
                    Thanks Kronos! fixed it

                    Comment


                      #11
                      Fixed it here too, thanks Kronos. I know it's an old post and it's 2020 by now, but it still works as a fix

                      Comment


                        #12
                        My accounts wont connect or link and I don't know how to connect them

                        Comment


                          #13
                          thx kronos

                          Comment


                            #14
                            i have same problem

                            Comment


                              #15
                              i have same problem, parameter does not work with 10.19.2, previous launcher version was working no game, no life.

                              Comment

                              Working...
                              X